Facebook

Beoordelingen van Mt Everest Amsterdam

Recente recensies van Mt Everest Amsterdam

5 sterren na 28 reviews

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is altijd goed. maar als je via deze site besteld is het eten duurder. en worden er ook bezorgkosten gerekend boven de 20 euro.

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was naar wens, we hebben heerlijke gesmuld. De gast kreeg wat mee en voor vanavond heben we ook nog wat.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great to have authentic, quality Indian food delivered in A'dam Noord. Will be a regular customer!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

fried rice met kip en naan is een goed en betaalbaar gerecht. Piitig. Extra bijbesteld naan en mango chutney, ook lekker. bestel gerust je pittig hapje met een bijzondere bite bij deze aardige mensen van Mount Everest.

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 1,5 uur gewacht, dat was wel wat lang als de site al n uur aangeeft. Wat ik behoorlijk lang vind als ik 3 euro bezorg kosten betaal. Ook al is t n buitengebied. Eten was dan ook behoorlijk lauw.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was allemaal verrukkelijk, royale porties, goed verpakt (met aanduiding van de inhoud), warm, doen we nog wel eens

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

efficiënt, bestelsoftware onovertroffen, gerechten heerlijk, bezorging volgens schema, overzicht van bestelling toegevoegd, kortom aanrader

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker. Bezorging iets later dan aangegeven, maar daar had ik geen moeite mee. Was zeker druk op zondagavond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het was zorgvuldig verpakt, met viltstift gemerkt wat de inhoud van het pakje was. Bezorging keurig en efficiënt; print van de bestelling erbij. Per email overzicht van de bestelling, bericht dat de bestelling onderweg was, allemaal goed.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, heerlijk eten!

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruide tandoori. Beetje te zout.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen 5 sterren, want de naan was vergeten. Maar heel lekker en perfect voor de rest. Dank!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed bereid en er was voldoende te eten .De bezorging was ook netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, duurde wel 1u uur voordat het er was.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg laat. 1:30uur na de bestelling. Wel netjes gebeld dat er een storing is. En extra naanbroodje gekregen voor het wachten. Eten was weer heerlijk.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet helemaal compleet want er was geen rijst bij is naderhand wel nog geleverd

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Geen gratis drankje gekregen. En geen papadum... Verder erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en Lief mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en het wordt snel bezorgd. Je ontvangt zelfs een gratis blikje frisdrank bij de bestelling.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating