Facebook

Beoordelingen van Mt Everest Amsterdam

Recente recensies van Mt Everest Amsterdam

4 sterren na 24 reviews

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en het was zorgvuldig verpakt, met viltstift gemerkt wat de inhoud van het pakje was. Bezorging keurig en efficiënt; print van de bestelling erbij. Per email overzicht van de bestelling, bericht dat de bestelling onderweg was, allemaal goed.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat bezorging vaak langer dan twee uur duurt belde ik deze keer of het binnen een uur kon. Dat zou lukken, zeiden ze. Eten kwam vervolgens na 2,5 uur en de bestelling klopte niet. Advies: Contant betalen en niet vooruit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt smerig eten. Ik heb eerst langer als 2 uurtjes moeten wachten tot de bestelling er was terwijl er werd gezegd dat het 1 uur zou duren. En toen de eten "butterchicken" er eindelijk was was het echt niet te vreten aan de kipfilet zaten allemaal vieze stukjes rubber vet en de kipfilet smaakte heel raar ik heb alles moeten weg gooien! Ik ben echt bij heel veel indiaanse restaurants geweest maar dit was echt een teleurstelling zonde van me geld en tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, heerlijk eten!

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat... anderhalf moeten wachten op iets waar geen smaak aan zit.. We hadden al eerder besteld maar dit was de laatste keer.. niet bijzonder of interessant of lekker te noemen... Ook te duur voor wat je krijgt... weinig vlees en nog minder groente in het gerecht.. Niet aan te raden!!!

, 31-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gekruide tandoori. Beetje te zout.

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen 5 sterren, want de naan was vergeten. Maar heel lekker en perfect voor de rest. Dank!

, 29-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed bereid en er was voldoende te eten .De bezorging was ook netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, duurde wel 1u uur voordat het er was.

, 05-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg laat. 1:30uur na de bestelling. Wel netjes gebeld dat er een storing is. En extra naanbroodje gekregen voor het wachten. Eten was weer heerlijk.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet helemaal compleet want er was geen rijst bij is naderhand wel nog geleverd

, 04-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Geen gratis drankje gekregen. En geen papadum... Verder erg tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en Lief mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou betere continuïteit in het eten moeten zitten. En beter de toelichting lezen Vroeg om pittig, kreeg gewoon

, 16-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I received the wrong order I ordered chicken kurma I got vegetable kurma.

, 08-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en het wordt snel bezorgd. Je ontvangt zelfs een gratis blikje frisdrank bij de bestelling.

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating